Головна » 2014 » Квітень » 16

   У Ковельському історичному музеї розгорнуто виставку «Писанковий дивосвіт», що діятиме до кінця травня.

   У ці дні Волинський краєзнавчий музей проводить заходи, приурочені до дня народження українського історика, публіциста, громадського та політичного діяча В’ячеслава Липинського. Зокрема, в обласному краєзнавчому музеї нині діє пересувна фотодокументальна виставка „Я хочу, щоб була Україна...”, присвячена життю і творчості В’ячеслава Липинського.

   Співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області організували для дітей екскурсію у Народний музей історії сільського господарства Волині.

   Уже певний час у Торчинському народному історичному музеї імені Г.О.Гуртового відбувається виставка картин учениці 11 класу Воютинської ЗОШ Світлани Сіжук, яка виховується у прийомній сім’ї Прусів с.Сьомаки (мама Марія Антонівна Прус).

   У приміщенні Волинського краєзнавчого музею почала функціонувати виставка «Друга світова війна в Україні крізь призму агітплаката». Виставка створена на основі експонатів із фондів Волинського краєзнавчого музею. На ній представлені агітаційні матеріали Радянського Союзу, нацистської Німеччини та Української повстанської армії. Виставка приурочена Дню Перемоги.

   31 березня цього року в актовому залі Торчинської дитячої музичної школи відбулась районна учнівська науково-практична конференція «Вивчай, досліджуй історію рідного краю», метою якої було вшанування пам’яті вчителя-краєзнавця Григорія Олександровича Гуртового (1924–2012 рр.).