Головна » Музей Волинської державної телерадіокомпанії
   Волинські телевізійники запросили усіх охочих познайомитися з історією та роботою обласного радіо та телебачення у рамках проекту «Екскурсоводи у відпустці» у суботу, 8 червня.
   Волинські телевізійники мають унікальну колекцію раритетних радіоприймачів. Понад півсотні різноманітних радіоприймачів, більшість з яких вважають раритетними, зібрали працівники Волинської обласної державної телерадіокомпанії. У 2010 році вони відкрили музей.
   Ведуча багатолітньої зворушливої передачі  першого національного телеканалу „Надвечір’я” завітала до Луцька невипадково.  Невід’ємна і важлива сторінка історії становлення і розвитку Волинського радіо — це заслуга її батька – уповноваженого українського радіокомітету Володимира Леонтійовича Щербатюка. Візит шанованої гості —  розпочався із відвідин музею Волинської ОДТРК.
   Перебуваючи на Волині, Представник Президента України  у Верховній Раді Юрій Мірошниченко разом із заступником голови облдержадміністрації Олександром Курилюком  побував у Музеї історії  Волинської ОДТРК.