Головна » 2014 » Квітень » 01

   Про довгоочікуваний прихід весни і перелітних птахів, про звичаєвість українського народу, що пов’язана із поверненням пернатих із вирію, і бережливе відношення до природи спілкувались в Камінь-Каширському краєзнавчому музеї на святі, що було приурочене Міжнародному дню птахів.

   У вівторок, 1 квітня, у місті Рожище у приміщенні районного краєзнавчого музею відбулася презентація факсимільного видання Луцького Євангелія 14 століття.

   У вівторок, 1 квітня, у Художньому музеї розпочався культурно-мистецький проект «Екологія природи – екологія культури» за сприяння благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». В його рамках відбулась презентація тематичної фотовиставки «Птахи нашого міста», автором якої є відомий луцький художник Віктор Чухрай (член Національної спілки фотохудожників України (з 1995 р.), член фотоклубу «Промінь» (з 1985 р.).

   Першого квітня у відділі природи Волинського краєзнавчого музею відбувся дитячий ранок ,,Перше квітня – День зустрічі птахів” до Міжнародного дня птахів та Всеукраїнської операції ,,Птахи прилетіли!”.

   У Волинському краєзнавчому музеї Валентина Галкіна провела майстер-клас із соломопластики для вчителів трудового навчання з різних шкіл Волинської області, які відвідують заняття з підвищення кваліфікації у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.