Головна » 2016 » July » 15 » Запрошення на прес-конференцію щодо Першого Фестивалю документального кіно просто неба. Lampa.doc
14:32
Запрошення на прес-конференцію щодо Першого Фестивалю документального кіно просто неба. Lampa.doc
Запрошення на прес-конференцію щодо Першого Фестивалю документального кіно просто неба. Lampa.doc

Прес-конференція запланована на 12:00, 18-го липня і відбудеться у виставковому залі Адміністрації історико-культурного заповідника  у м. Луцьку, за адресою вул. Драгоманова, 23.

В програмі прес-конференції:

- Q&A сесія з засновницею фестивалю, режисеркою Наталією Красильниковою

- Перегляд двох фільмів з програми фестивалю (загальна тривалість проекції - 45 хв.)

Перший Фестиваль документального кіно просто неба. Lampa.doc – це 10 документальних фільмів виробництва Польщі та України 2013-2015 років.

Маршрут першого фестивалю прокладено через три міста:

Луцьк, 22-24 липня.

Умань, 5-7 серпня.

Острів Хортиця (Запоріжжя), 26-28 серпня.

Lampa.doc має на меті популяризувати сучасну документалістику та показати найкращі фільми в наймальовничіших містах країни. Окрім того фестиваль поширює міську культуру перегляду фільмів під відкритим небом.

Покази відбуватимуться на території історичних місць і унікальних природних ландшафтів України: у Луцьку на території Замку Любарта - історико-архітектурний пам'ятник кінця XIII - XIV століття, в Умані фестиваль прийматиме Василіанський монастир XVIII століття, а третім місцем проведення стане найбільший острів на Дніпрі - Острів Хортиця.

Вже наступного року географія фестивалю ймовірно розшириться, і в програму потраплять не тільки фільми Українського та Польського виробництва.

Організаторка фестивалю українська режисерка документального кіно Наталя Красильникова. Випускниця школи Анджея Вайди (Варшава), курс DokPRO та Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого.

З анонсами програми можна буде познайомитись на сторінці фестивалю в Facebook.

Джерело: Адміністрація державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку

Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1130 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]