Головна » 2013 » Лютий » 11
   У Камінь-Каширському краєзнавчому музеї відбувся районний огляд-конкурс виконавців розмовного жанру „Мій любий краю”, присвячений 142-ій річниці від дня народження Лесі Українки. Він був організований спільно з районним Будинком культури. Проведення заходу в музеї мало на меті підсилити його значимість і посередництвом виставкових матеріалів та експозицій ознайомити учасників і присутніх із життям і творчістю Лесі Українки і родини Косачів та привернути увагу до значимості села Запруддя Камінь-Каширського району в біографії Косачів.
Видано „Календар знаменних і пам'ятних дат Волині на 2013 рік”.
   Волинським краєзнавчим музеєм спільно з Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки підготовлено і видано: Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2013 рік / упр. культури і туризму Волин. ОДА ; Волин. краєзн. музей ; Волин. ОУНБ ім. Олени Пчілки ; ред.-упоряд. Є. І. Ковальчук, А. А. Понагайба. – Луцьк : Твердиня, 2012. – 208 с.
У Любомльського краєзнавчого музею відкрито персональну виставку художника Панаса Сушика, жителя смт. Головно.
   У залі Любомльського краєзнавчого музею 11 лютого 2013 року відкрито персональну виставку картин місцевого талановитого художника Панаса Антоновича Сушика – «Мелодія барв оживає, мов пісня…».