Головна » 2015 » May » 17 » У Торчинському музеї – виставка до професійного свята
18:07
У Торчинському музеї – виставка до професійного свята
У Торчинському музеї – виставка до професійного свята

   18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято. Саме завдяки музейним установам можна поринути у світ прадавніх історій та легенд, доторкнутись до сторінок своєї історії, на власні очі побачити історичну та культурну спадщину, що дісталася від наших пращурів. Наша рідна Волинь багата своїми духовними та культурними надбаннями, які зберігаються у музеях багатьох її куточків.

   Відвідувачі Торчинського народного історичного музею ім. Г.О.Гуртового мають можливість отримати інформацію про них, оглянувши виставку «Музейні скарби Волині», яку підготували його працівники до Міжнародного дня музеїв.

   На виставці представлена карта туристичних маршрутів, листівки та буклети про них. Це,зокрема, Волинський краєзнавчий музей, історико-культурний заповідник «Старий Луцьк», Луцький художній музей, Затурцівський меморіальний музей В'ячеслава Липинського, Колодяжненський літературно меморіальний музей Лесі Українки, Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей, Устилузький народний музей Ігоря Стравінського, Іваничівський народний історичний музей, Кортеліський історичний музей, Любомльський краєзнавчий музей, Рокинівський музей історії сільського господарства Волині-скансен, Лопатенський музей партизанської Слави. Працівники цих та багатьох інших музейних закладів з радістю зустрінуть своїх земляків і гостей та розкажуть цікаві оповіді з історії та про долі своїх славних краян.

Джерело: Торчинський народний історичний музей ім. Г.О.Гуртового

Категорія: Торчинський народний історичний музей імені Григорія Гуртового | Переглядів: 781 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]