Головна » 2018 » January » 4 » «Різдвяне диво» у Торчинському музеї
11:39
«Різдвяне диво» у Торчинському музеї
«Різдвяне диво» у Торчинському музеї

Усі ми з нетерпінням чекаємо новорічно-різдвяних свят, намагаємось поринути у атмосферу загадковості, чарівності, піднесеності. Саме з такими думками у Торчинському народного історичного музеї імені Г. О. Гуртового була створена тематична виставка «Різдвяне диво». Основу її складають роботи вихованців гуртків Торчинського районного будинку школяра (директор Оксана Філонець) та художньої студії «Чарівний пензлик», що діє в загальноосвітній школі нашого містечка (керівник Ірина Гордійчук).

Представлені вироби та малюнки радують різноманітністю втілення ідей, адже у них відображено не тільки різдвяну казку, а й біблійну історію народження Ісуса Христа, передано знайомі й близькі кожному з нас образи та сюжетні сцени, втілено теплий і світлий настрій прийдешніх свят. Привертає увагу композиція з колядниками, які зроблені у вигляді ляльок-мотанок. Доповнюють виставку атрибути та обереги пов’язані з цими святами: різдвяна зірка, шопка, віночки, солом’яні павучки.

Усіх бажаючих відчути неповторність різдвяного дива запрошуємо завітати у музей та оглянути дану виставку!

Джерело: Торчинський народний історичний музей імені Г. О. Гуртового

Категорія: Торчинський народний історичний музей імені Григорія Гуртового | Переглядів: 675 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]