Головна » 2013 » Травень » 24 » ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА РАЇСИ МІЩАНЧУК ВІДКРИЛАСЯ У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
13:09
ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА РАЇСИ МІЩАНЧУК ВІДКРИЛАСЯ У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА РАЇСИ МІЩАНЧУК ВІДКРИЛАСЯ У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ.
У травні 2013 року у Володимир-Волинському історичному музеї відбулася презентація виставки художниці-аматорки з Володимира-Волинського Раїси Міщанчук.


На знімку: Раїса Іванівна Міщанчук

Малюванням Раїса Іванівна захоплюється з дитинства. Лише в старшому віці почала навчатися у художній школі. Серед її робіт – натюрморти, пейзажі, портрети рідних. На виставці презентується понад 20 картин та вироби з пап’є-маше. Співробітники музею спільно з територіальним центром по обслуговуванню громадян пенсійного віку організували святкову програму. Звучали вірші і гуморески, пісні у виконанні хору «Журавка» (керівник – Оксана Бистричан, аккомпанемент – Олександр Архіпов), пісні виконував жіночий гурт «Молодички» (керівник – Наталія Авдєєнко).


На знімку: Художниця серед друзів під час відкриття виставки у Володимир-Волинському музеї

Вітальні слова на адресу мисткині прозвучали від Адама Михалика, директора дитячої художньої школи, Зінаїди Петровс, керівника художнього об’єднання Володимир-Волинського культурно-мистецького центру, Олексія Петруніна, наукового співробітника історичного музею, Юрія Донських, колеги-художника.
 
Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 1006 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]