Головна » 2014 » October » 15 » „У шухляді часу купкою листи”.
13:37
„У шухляді часу купкою листи”.
„У шухляді часу купкою листи”.

   Під такою назвою у Нововолинському міському історичному музеї відбулося відкриття другої персональної виставки місцевої художниці, викладача художнього відділу дитячої школи мистецтв Алли Навроцької. На захід прийшли представники міської влади, колеги, близькі, шанувальники її творчості.

   Роботи художниці унікальні за своїм філософським змістом, вирізняються яскравими барвами. Від них йде подих життя, передається атмосфера легкості і свіжості. Здається, що через ці картини виговорюється творча душа митця.

   Як повідомила директор музею Ірина Костюк, окрім картин, талант художниці поширився і на ілюстрацію. Є чимало дисків, де вона спробувала себе у ролі дизайнера – оформлювача.

   – Мої картини – це частинка моєї душі, – розповідає Алла Навроцька. – За жанром роботи досить різноманітні, у них використовується багато технік. Чимало картин виконані у новому стилі.

   З любов’ю говорили про Аллу Навроцьку її колеги по пензлю.

   – Вона – творча особистість, – мовила Олена Киця. – Її роботи – глибокі повісті, у яких можна віднайти щось потаємне.

 Як висловився місцевий художник Анатолій Мужевітін, він очікував того, що картини Алли Навроцької його приємно здивують і підкреслив, що талант – це поклик душі. Його потрібно берегти.

Джерело: Нововолинська міська рада

Категорія: Нововолинський народний історичний музей | Переглядів: 1131 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]