Головна » 2014 » August » 20 » У школах Луцька будуть музейні куточки загиблих в АТО.
15:16
У школах Луцька будуть музейні куточки загиблих в АТО.
У школах Луцька будуть музейні куточки загиблих в АТО.

   У школах міста планують створити музейні кімнати чи стенди про випускників цих шкіл, які загинули в ході війни на сході України. Про це йшлося 20 серпня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – повідомляє ВолиньPost.

   Пропозицію створити музейні кімнати подав секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко. Він вважає, що у тих школах, випускники яких загинули в АТО, треба створити меморіальні куточки про них. Він назвав двох загиблих лучан, які є випускниками школи №3.

   Начальник управління освіти міськради Олег Гребенюк зазначив, що подібне доручення директорам шкіл уже є. У навчальних закладах створюються стенди про загиблих на війні.

   На наступному засідання виконкому він розповість про перебіг виконання доручення.

   Міський голова Микола Романюк наполіг, щоб першого вересня у школах міста були згадані імена лучан, які загинули на сході України. Крім того, він хоче, щоб загиблі лучани були увіковічнені на Меморіалі.

Категорія: Музей освіти Волині при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти | Переглядів: 971 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]