Головна » 2014 » Квітень » 4 » У Ковельському музеї – виставка молодих волинських художників (ВІДЕО).
16:28
У Ковельському музеї – виставка молодих волинських художників (ВІДЕО).
У Ковельському музеї – виставка молодих волинських художників (ВІДЕО).

   Понад 80 картин і стільки ж своєрідних поглядів на сучасне мистецтво. З творчістю молодих волинських художників у ці дні можна ознайомитись в галереї мистецтв Ковельського історичного музею, – повідомляє Телевізійний Центр Ковель. Картини на виставку також відбирала молодь. Роботи молодих художників з Ковеля, Володимира-Волинського, Луцька, Турійська та Любомля виконані в різних художніх техніках та стилях. “Єдиний критерій відбору картин для такої експозиції – вік художника”, – зізнаються організатори.

   Надзвичайно широким є жанровий діапазон творчості молодих волинян. В представленій експозиції мирно співіснують реалізм та академічне мистецтво, авангард і модернізм. Така широкоформатність виставки лише підкреслює сміливість творчого пориву молодих художників.

   На відкритті виставки молодим художникам бажали творчої наснаги, наполегливості та нових ідей. А найкращі їхні роботи визначать самі відвідувачі: для цього лише потрібно написати прізвище та ім'я свого фаворита і вкинути записку в “Скриньку глядацьких симпатій”.

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 761 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]