Головна » 2014 » October » 3 » Майстер-класи з виготовлення витинанок відбулися в обласному музеї.
17:49
Майстер-класи з виготовлення витинанок відбулися в обласному музеї.
Майстер-класи з виготовлення витинанок відбулися в обласному музеї.

   З 29 серпня у Волинському краєзнавчому музеї експонувалася персональна виставка витинанок та писанок Андрія Пушкарьова з м.Дніпропетровська. На її завершення майстер відвідав Луцьк і з 29 вересня по 1 жовтня провів майстер-класи з виготовлення витинанок для студентів Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» та учнів Луцького центру професійно-технічної освіти.

   Одну із своїх робіт під назвою «Прилетіли весінні птахи» (2012 р.) митець передав у фонди Волинського краєзнавчого музею.

Довідково:

Народився Андрій Пушкарьов 28 грудня 1960року в м. Кривий Ріг, живе і працює в Дніпропетровську. Діапазон творчості художника надзвичайно широкий. Це малярство, графіка, мініатюра, витинанка, писанка та мистецтвознавчі есеї. Митець вважається одним з найкращих витинанкарів в Україні. У своїй творчості художник поєднує витинанку та графіку, тому його роботи особливі та унікальні. Головні теми до яких звертається художник – козацтво, Трипілля, язичництво та православ’я. У 90-х роках Андрій Пушкарьов створив власні школи витинанкарства та писанкарства. Будує також власний музей витинанок. У творчому доробку художника понад 500 робіт, він є автором 10 персональних виставок. Учасник Всеукраїнських та Міжнародних виставок, в тому числі в м.Чикаго (США).

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 842 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]