Головна » 2014 » July » 3 » Історичними стежками рідного краю.
15:58
Історичними стежками рідного краю.
Історичними стежками рідного краю.

   Ківерцівський краєзнавчий музей став базою для майстер-класу “Заочна екскурсія шкільними музеями” літньої Школи Лідерства загальноосвітніх навчальних закладів району. Школа “Голос майбутнього”, організаторами якої є відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, має на меті сприяти розвитку лідерських навичок, здібностей молодих перспективних людей, удосконалювати їх і успішно застосовувати в житті.

   Лідери учнівського самоврядування міських НВК-гімназії та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, ЗОШ сіл Берестяне, Грем’яче, Дерно, Жидичин, Журавичі, Липне, Прилуцьке та Сильне разом із вчителями-наставниками презентували цікаві матеріали про музеї свої шкіл.

   Наступним етапом заходу була екскурсія в краєзнавчому музеї та цікава поїздка в с.Тростянець, де учасники майстер-класу відвідали старовинний млин 30-х років 20-го століття, Свято-Троїцьку церкву 1648 року із чудотворною іконою Божої Матері Одигитрії, оглянули музейні реліквії в підземних кімнатах цього духовного храму.

   Залишилися хороші враження та позитивні емоції – підсумували день методист районного методичного кабінету відділу освіти Наталія Гмитрук та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Ольга Поліщук.

Степан Войчик,

в.о. директора Ківерцівського краєзнавчого музею

Джерело: Ківерцівський районний інформаційний портал

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 996 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]