Головна » 2014 » August » 19 » Діти-сироти Ковельського району відвідали музеї та зоопарк Луцька.
12:36
Діти-сироти Ковельського району відвідали музеї та зоопарк Луцька.
Діти-сироти Ковельського району відвідали музеї та зоопарк Луцька.

   Хто найбільш беззахисний та уразливий в будь-якому суспільстві та в будь-які часи? Діти. І особливо – діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Більш за все їм потрібна турбота, якої вони позбавлені з дитинства.

   19 серпня 2014 року з ініціативи служби у справах дітей райдержадміністрації та Ковельського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 22 дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, батьки яких є учасниками АТО побували у м.Луцьку, де мали змогу відвідати музеї та зоопарк, – повідомляє ПроКовель.

   Для дітей була організована захоплююча оглядова екскурсія залами Волинського краєзнавчого музею де зберігаються цікаві історичні експонати. Музей має багату колекцію природничо-наукових матеріалів, колекцію геологічних матеріалів, рослин, тварин. Історія Волині з найдавніших часів і до сьогодні представлена унікальними пам’ятками археологічної збірки, нумізматичної колекції, етнографічними матеріалами, писемними документами, зразками сакрального мистецтва.

   Також діти відвідали Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки. На сьогодні фонди цього музею налічують близько 1000 експонатів, репрезентуючи авіаційну і бронетанкову техніку, артилерійське і зенітно-ракетне озброєння, стрілецьку зброю і обладнання військ зв’язку, а також різноманітні матеріали військової історії.

   Насамкінець діти потрапили до Луцького міського зоопарку у якому  живуть близько 150 тварин і птахів, серед яких і екзотичні представники фауни.

   Повернувшись з поїздки діти щиро дякували за подорож, а організатори пообіцяли, що і надалі будуть приділяти їм свою турботу та увагу.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 811 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]