Головна » 2014 » Липень » 03

   Ківерцівський краєзнавчий музей став базою для майстер-класу “Заочна екскурсія шкільними музеями” літньої Школи Лідерства загальноосвітніх навчальних закладів району.

   З нагоди 70-ої річниці визволення Ковеля від  фашистського поневолення у Ковельському історичному музеї розгорнута тематична експозиція “Ковельщина у вогні: 1941-1945 рр.”, на якій представлені світлини, присвячені подіям Великої Вітчизняної війни.

   Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві із Центром туристичної інформації та послуг організував екскурсію до найвідомішого осередку Волині – Замка Любарта.

   Про роботу V Всеукраїнської науково-практичної конференції „Олена Пчілка, Леся Українка і родина Косачів в історії української та світової культури”, присвяченої 165-річчю від дня народження Олени Пчілки та 65-річчю з часу створення Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки, та урочисті заходи з нагоди ювілеїв розповіла у телевізійних новинах Волинська ОДТРК,

   2 липня, за попередньою домовленістю з власниками, „революційне” піаніно передано Волинському краєзнавчому музею – на реставрацію та постійне зберігання. Поки що воно представлене увазі відвідувачів на виставці, присвяченій київському і луцькому Євромайданам.